Golfclub Houtrak

Masterclasses 28 september 2019


Houtrak Open Masterclasses 2019

Op zaterdag 28 september organiseert Golfclub Houtrak samen met de Houtrak Golf Academy en Golfshop Golf63 de Houtrak open Masterclasses! Een unieke golfdag waarbij leden en niet leden kunnen ervaren wat Houtrak allemaal te bieden heeft. De gehele dag worden er speciale Masterclasses georganiseerd en kan er met de nieuwste teaching tools en apparatuur worden getraind. Ook kan er getest worden met de nieuwste drivers, ijzers, wedges, putters en ballen en kan er een persoonlijke fitting worden gedaan. Er is voldoende plek om mee te doen dus nodig gerust ook uw golfvrienden en familie uit!

Programma Masterclasses

10:00 tot 11:30 uur Masterclass Putten

 • Met ons nieuwe Capto analysesysteem meten wij uw puttingstroke en bepalen welke stroke het beste bij u past.
 • Met de BodiTrak meten wij uw setup en balans tijdens het putten en bepalen hoe u deze zo constant mogelijk kan houden.
 • We trainen de drie prestatiebepalende factoren bij putten: startrichting, snelheid en lijn lezen. U krijgt verschillende oefeningen waar u ook na afloop uw spel verder mee kunt blijven verbeteren.
 • U kunt verschillende soort putters testen van Golf 63 en advies krijgen welke putter en ballen het beste bij u passen.

12:30 tot 14:00 uur Masterclass swing

 • In een demonstratie laten wij zien wat u allemaal met een 3D opname kan doen. We meten wat het oog of video niet kan zien en geven inzichten waar elke golfer van kan leren.
 • Met de Trackman meten we hoe uw club op impact precies de bal raakt en welke invloed dit heeft op de balvlucht en afstand die u slaat. Door de meting kunnen we met kleine aanpassingen uw balvlucht verbeteren.
 • Met de Boditrak met wij uw balans en drukverdeling tijdens het slaan en laten wij u zien hoe de optimale versnelling is zodat u verder kunt leren slaan.
 • U krijgt een circuit met verschillende oefeningen waarmee u werkt aan de belangrijkste aspecten van de golfswing. Hiermee verbetert u het balcontact, de balvlucht en leert u verder slaan.
 • U kunt de nieuwste drivers, ijzers en wedges testen van Golf63 en persoonlijk advies krijgen wat het beste bij u past.

14:30 tot 16:00 uur Masterclass mentaal

 • In een presentatie laten wij zien welke mentale aspecten belangrijk zijn om onder druk goed te kunnen spelen en een goede score te maken.
 • U leert over de verschillende speelfases op de golfbaan: de shotroutine, post-shot routine en in between shots. Op basis van de speelfases maken we een persoonlijk mentaal speelplan.
 • In de praktijk doen we verschillende prestatietesten en leert u aan de hand van het mentale speelplan om de schakel te maken tussen trainen en presteren op de baan.

 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@houtrakgolfacademy.nl. Vermeld welke masterclass(es) u mee wilt doen en met hoeveel personen. Er zijn geen kosten verbonden aan de masterclasses!

Voor meer informatie over de Capto klik hier
Voor meer informatie over de Trackman klik hier
Voor meer informatie over 4D Motion klikt hier
Voor meer informatie over de BodiTrak klik hier
 
                                                                        
 
.

Mededelingen: