Golfclub Houtrak

Zomeravondcompetities


De zomeravondcompetities beginnen weer!

Het is lente, het gras begint weer te groeien en de avonden worden langer. Tijd dus om de agenda te trekken en de avonden te reserveren voor de zomeravondcompetitie!

We beginnen vanaf:

  • Maandag   15 mei    MAZAC
  • Dinsdag    16 mei    DIZAC
  • Woensdag 17 mei    WOZAC

Er zijn 3 verschillende avonden
Maandag:     voor spelers met GVB t/m hcp 19            Stablefordwedstrijd
Dinsdag:       voor spelers met hcp 13.5 t/m 18.9         Stablefordwedstrijd
Woensdag:   voor spelers met hcp 13.4 en lager.         Strokeplay- en Stableford klassement

Als de avond van uw handicapcategorie niet goed uitkomt, bent u altijd welkom op een van de andere avonden. Het is alleen niet mogelijk om met meerdere klassementen mee te doen.

Inschrijven is mogelijk via “mijn Houtrak” vanaf 1 week van tevoren. U kunt ook op de dag zelf vanaf ongeveer 14.00 uur inlopen (per avond kan dit iets verschillen, zie website). Op maandag en dinsdag kunt u naar keuze 18 holes of 9 holes stableford spelen. Op woensdag is het een 18 holes strokeplay en/of stableford wedstrijd.

Starttijden van de wedstrijd zijn vanaf 15.00 uur – 17.00 uur voor 18 holes en van 17.30 voor 9 holes.

De woensdagavond heeft nog geen 9 holes wedstrijd. Als hier toch behoefte aan is, kunnen we dit later alsnog organiseren. Dit horen we dan graag.

De zomeravondcompetitie wordt wekelijks georganiseerd (behalve 2e pinksterdag). Er wordt gespeeld voor dagprijzen en voor het klassement. Ook wordt op maandag en dinsdag een birdie-klassement bijgehouden en zijn er wekelijks prijzen voor de nearies. Na afloop van de golfronde kunt u genieten van een drankje op het terras met uitzicht op de ondergaande zon en van de culinaire kunsten van onze uitbaters. Kortom, wij kijken uit naar de MAZAC, DIZAC en WOZAC, jullie ook?

Ton, Wouter en Evelyne (maandag)
Boudine, Eveline, Jan Willem en Bernhard (dinsdag)
Anneke en Bob (woensdag)

Heerlijk 9 of 18 Holes lopen aan het einde van de middag

Mededelingen: