Golfclub Houtrak

Golden Hospitality Chain


GC Houtrak is een samenwerkingsverband aangegaan met een aantal gerenommeerde golfclubs in Nederland: de Golden Hospitality Chain.

Deze samenwerking is erop gericht een toegevoegde waarde te leveren aan uw lidmaatschap. U heeft nu, naast de voordelen van een eigen homecourse, ook landelijke speelmogelijkheden. Op de volgende golfclubs kunt u tegen sterk gereduceerde tarieven spelen:

Onderstaand reglement is hierop van toepassing:

  • Leden van deelnemende clubs kunnen tegen het vigerende introductietarief van de club naar keuze spelen.
  • Het aantal reserveringen per dag dient beperkt te blijven tot maximaal 3 flights = 12 personen.
  • De reserveringsregels van de deelnemende clubs zijn van toepassing. Bij Houtrak kunt u 1 week van tevoren telefonisch bij Caddiemaster reserveren.
  • De kosten zijn voor 18 holes € 35,- p.p. op weekdagen en € 40,- p.p. op weekenddagen en er geldt geen 9 holes tarief op Houtrak.
  • Reserveringen kunnen uitsluitend gemaakt worden in overleg met de caddiemaster of het secretariaat van de ontvangende club, rekening houdend met het baanrooster.
  • Bij reserveringen dienen de persoonsgegevens van de spelers, alsmede NGF-nummer en Homecourse te worden doorgegeven. Het tonen van de NGF-pas is verplicht.
  • Bij een no-show zal de Homecourse geïnformeerd worden door de ontvangende club.

Hospitality met Noord-Nederlandse Golf & Country Club en Golfbaan Stippelberg

De leden kunnen op elkanders golfbaan spelen tegen het dan geldende tarief. Het tarief van de NNG&CC en Golfbaan Stippelberg  is € 40,00. Het tarief van de Houtrak bedraagt € 37,50 van maandag  tot en met vrijdag en in het weekend € 40,00. Boeken kan een week van te voren en voor maximaal 3 flights = 12 personen.

Hospitality met de Heemskerkse Golfclub.

De leden kunnen op elkanders golfbaan spelen tegen het dan geldende introductietarief voor gasten van de leden van respectievelijk de Heemskerkse en de Houtrak. Het introductietarief van de Heemskerkse voor de 18 holes baan is € 37,50, voor 9 holes baan € 22,00. Het tarief van de Houtrak bedraagt € 35,00 van maandag  tot en met vrijdag en in het weekend € 40,00 voor de 18 holes baan. De Heemskerkse beschikt tevens over een 9 holes Par 3 baan. Het introductietarief voor 9 holes op deze baan is € 13,00 en voor 18 holes € 20,00. Boeken kan een week van te voren en voor maximaal 3 flights = 12 personen.

Hospitality met International Moyland

International Moyland in Duitsland, nog geen half uurtje over de grens bij Arnhem.
Als Houtrak lid kunt u vanaf heden op Moyland 18 holes spelen voor doordeweeks 35,- en in het weekend 40,-. Alle informatie vindt u op www.golfinternationalmoyland.de