Golfclub Houtrak


<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Donderdagavond zomercompetitie

De DOZAC van start op 17 mei: mis het niet!

De DOZAC??

Ja, dat was tot voor kort de DIZAC. Om organisatorische redenen zijn wij naar de donderdag verhuisd. Net zo leuk…

U bent van harte uitgenodigd (weer) mee te doen. Vanaf 17 mei elke donderdagmiddag een stableford wedstrijd voor spelers met hcp 18.9 t/m 13.5.  Mocht dit niet uw handicap categorie zijn, maar komt deze middag/avond u goed uit, dan bent u natuurlijk van harte welkom op deze donderdagmiddag. Inschrijven is 1 week van tevoren mogelijk via “mijn Houtrak”. U kunt ook op de dag zelf inlopen. Inschrijven aan de wedstrijdtafel vanaf 14.30 uur. Starttijden zijn beschikbaar voor 18 holes van 15.12 – 17.04 uur. U kunt naar keuze 18 holes of 9 holes spelen.  

De DOZAC-commissie is er klaar voor en heeft er weer veel zin in. Eveline van Aken, Boudine Welschen, Bernhard Vente en Jan Willem van Hal zullen ook dit seizoen de wedstrijdleiding voor hun rekening nemen. De DIZAC werd geroemd om de sportieve strijd en zeer gezellige afloop. Dat zal bij de DOZAC niet anders zijn.

Ook dit jaar wordt de DOZAC begin september afgesloten met een slotwedwedstrijd. Dan wordt het duidelijk wie zich winnaar van de DOZAC 2018 mag noemen. De strijd wordt wekelijks gestreden met prijzen voor de dag-winnaars (wedstrijdpunten!) birdies (birdie-klassement!) en nearies.  Omdat de wedstrijd (normaliter) qualifying is houdt u uw handicap actueel!  

Wij begroeten u graag voor de eerste DOZAC op 17 mei a.s. en vervolgens wekelijks voor de rest van het zomerseizoen!