Golfclub Houtrak


<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Golf 63 Winterseries 2017-2018

Winnares Caroline Landeweer!

Zondag 11 februari 2018 was de laatste wedstrijd voor de Golf63 Winterseries 2017-2018, een serie van 7 wedstrijden over 9 holes, waar de individuele score voor het klassement telt en de spelelementen op de dagwinnaar van toepassing zijn.

In het afgelopen seizoen hebben we de volgende spelelementen gehad:

Touwwedstrijd, jokerholes, putting awareness, inflationary fox, team stablefordscore en hit it straight en on fairway.

Elke week dus weer wat anders en tijdens de grand finale op 11 februari hebben we de deelnemers flink laten schrijven, want werden een aantal gespeelde spelelementen gecombineerd.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de klassementsprijs (de beste drie stablefordscores bepalen de ranking).

Bij de voorlaatste wedstrijd was eigenlijk de winnaar al bekend, want de nummer twee zou 22 stablefordpunten moeten halen en degene die bovenaan stond slechts 13. Dat liet de uiteindelijke winnaar natuurlijk niet gebeuren….

Zelfs op de laatste dag wist Caroline Landeweer 19 stablefordpunten te behalen en liet de rest ver achter zich. Met verve gewonnen dus!

Voorafgaand aan de laatste wedstrijd ging ik met Golfshop 63 de prijs bedenken, maar dat bleek een moeilijke te zijn: ze heeft namelijk haar hele golfoutfit al bij Golf63 aangeschaft. Maar uiteindelijk kwam ze zelf met de wens om een hybride aan haar tas toe te voegen, dus de hoofdprijs van 150 euro en de 12 golfballen met Golf63 logo komen dus zeker goed van pas!

Naast deze mooie prijs door Golf63 beschikbaar gesteld, heeft Deltastate Makelaars elke week een sleeve ballen voor de neary beschikbaar gesteld.

Dank sponsors!

 

Winnares Caroline Landeweer met links nr. 2 in het klassement Kim Kops en rechts nr. 3 Marloes Hees.