Golfclub Houtrak


<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Golf63 9 holes winterseries wedstrijdverslag 11 november

Op 11 november was de tweede in de serie van 7 van de Golf63 winterseries.
Het thema van deze tweede editie was “Jokerholes”: vooraf wijs je twee holes aan waarop je dubbel denkt te scoren. De behaalde punten worden vervolgens voor de dagwinst meegeteld.

Bij het ophalen van de wedstrijdkaarten werd er dan ook gekeken naar de wind en de stroke-index van de holes om een zo gunstig mogelijk resultaat te kunnen beïnvloeden. 

Het was weer volle bak en het was prima golfweer, ook al leken de weersvoorspellingen niet al te best. Zo zie je maar: gewoon lekker gaan golfen!

Uiteindelijk werd er goed gescoord met de jokerholes, maar ook zonder de jokerholes werd er prima gespeeld! Uiteindelijk werd de winnares van de tweede editie Marloes Hees, met een mooie score van 18 stableford voor inzet van de jokerholes. Uiteindelijk wist ze 1 punt meer op de jokerholes te scoren dan Jacco de Weerdt, die dan ook netjes tweede werd.

Naast de dagprijs is er ook een klassement, waarbij de beste drie stablefordscores tellen. Kijk voor het klassenment in Mijn Houtrak, competities en dan jaar 2018 ( dan eindigt de serie immers).

De sponsors zijn: Golf63 (de klassementsprijs en een neary) op elke wedstrijddag en Deltastate Makelaars, die ook elke week een neary/tweary prijs beschikbaar stelt.

Het spelelement voor de derde wedstrijd, op zondagmiddag 26 november a.s. is “Putting-awareness”. Schrijf je in en kijk welk effect je putten op de totale score heeft.

Namens de WeCo,
Mary Warmenhoven en Stella Coné