Golfclub Houtrak


<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


HOUTRAK 25 JAAR

In 2021 bestaat Houtrak 25 jaar. Een jaar met een zilveren randje! Daar gaan we wat aan doen, maar niet zonder uw hulp! 

We hebben verschillende plannen en ideeën, maar nog niks is concreet. Op dit moment worden de mogelijkheden van een groots opgezette Pro-Am onderzocht. Een wedstrijd waarbij we zoveel mogelijk leden (jong en oud, met hoge of lage handicap) een kans willen geven om flight- en teamgenoot te worden van één van de pro’s. Hoe bemachtigt u een deelname-plekje? Zodra we weten of de Pro-Am doorgaat, hoort u hier meer over.

Verder wordt gedacht aan een jubileumboek of -tijdschrift, een fotowand, een jubileumwedstrijd, uiteraard een feest en wie weet…….  heeft u nog een leuk idee?

Bij een jubileum hoort ook een jubileumlogo. Daarom schrijven we een prijsvraag uit voor het mooiste ontwerp van een Houtrak25jaar-logo. Meedoen? Klik dan hier voor het aan te passen basisontwerp en om inspiratie op te doen uit voorgaande jubileumjaren. Dus pak nu de stiften, kleurpotloden of doe het digitaal, het gaat om het mooiste ontwerp. Inzenden voor 6 januari 2020.

Voor onze plannen hebben we oude foto’s en filmpjes nodig van leuke of belangrijke momenten van de afgelopen 25 jaar. Zo is bekend dat de opening van het clubhuis is gefilmd, maar we hebben geen idee wie in het bezit is van deze film. Kunt u ons helpen aan deze of andere films en/of foto’s laat het ons weten.

Kortom, we zijn op zoek naar:

  • Iemand met grafische kennis die Jeanne Rijks kan helpen met boek/tijdschrift
  • Foto’s en filmpjes (alleen hele leuke)
  • Een ontwerp voor een logo 25 jaar (prijsvraag)
  • Goede ideeën
  • En straks nog veel meer…

U hoort nog van ons.

De jubileumcommissie Dirk van Duijn, Francine Saxton, Jeanne Rijks, Inge Oort en Gebke Poelman.

Ons contactadres is: lustrum@houtrak.nl