Golfclub Houtrak

{alt_text}

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Maandag - zomeravond competitie

Beste MaZaC-deelnemers,

Met het lengen van de dagen komt er weer genoeg daglicht voor de zomeravondcompetitie. De Maandag Zomeravond Competitie (MaZaC) wordt wekelijks georganiseerd vanaf maandag 6 mei tot en met 26 augustus 2019, (2e Pinksterdag 10 juni geen MaZaC). In principe is de MaZaC bedoeld voor handicappers van 19.0 tot GVB, maar mocht de WoZaC of DiZaC u niet goed uitkomen, dan kunt u ongeacht uw handicap op ieder van de zomeravond competities meedoen. Wedstrijdpunten kunnen slechts op één avond behaald worden.

Starttijden zijn beschikbaar voor 18 holes van 15.12 – 16.56 uur. Je kunt je wekelijks opgeven via de website of inlopen en inschrijven vanaf 14.30 uur aan de wedstrijdtafel. Inschrijftarief ad € 3,00 contant te betalen.
De wedstrijdvorm is stableford en er wordt gestreden om neary’s, birdy's en dagprijzen en klassementspunten. Incidenteel worden er prijzen uitgereikt voor een tweary of een treary. Verder is er ook nog de grootste pechvogelprijs. Na de wedstrijd bestaat de mogelijkheid een drankje te drinken en een hapje te eten en vindt de uitreiking van de dagprijzen plaats.

De MaZaC wordt natuurlijk afgesloten met een gezellige slotavond op 26 augustus, waarbij de winnaars bekend worden gemaakt en de klassementsprijzen worden uitgereikt. Dus als je graag qualifying wedstrijden speelt tijdens de mooiste uren van de dag, dan begroeten wij je graag.

De MaZaC commissie,
Ton van Maris, Evelyne Röben en Wouter Creyghton.