Golfclub Houtrak


<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Nieuwe golfpro Elles van der Meij

2 0 1 6 . . . Heb er zin in…!!! Zin om op golfclub Houtrak te mogen lesgeven. Zin om het pro-team te versterken. Zin om enthousiaste leerlingen en jeugd (beter) te leren golfen.

Golfclub Houtrak is waar ik een kleine 10 jaar geleden zelf met heel veel plezier competitie heb gespeeld en waar dan ook een stukje van mijn golfhart ligt. Dit jaar kan ik er als golfprofessional aan het werk in een team met collega's die de golfambities van de leden en vereniging helpen waarmaken.

Ik kom uit een sportieve familie, hou van sporten en maakte mijn opleiding op het CIOS een logische eerste keuze. Golf pakte mij het meest als sport en ik besloot in 2008 de opleiding tot PGA Professional te starten. Na het behalen van mijn B-diploma in 2010 werd ik door de opleiding gevraagd direct de PGA-A opleiding te volgen en deze heb ik in 2011 succesvol afgerond. Naast de algemene opleiding ben ik mij ook direct gaan specialiseren in putt coaching en mijn accreditatie gehaald bij Harold Swash Putting School of Excellence. Met een specialisatie in putt coaching kan ik golfers op alle spelniveau's en leeftijden beter leren spelen op de green. Fitness is een andere sport en passie van me, de link naar golf wordt steeds belangrijker en hier ligt nog een ambitie in het vooruitzicht om mij verder in bij te scholen. Ik heb 5 jaar lesgegeven op Golfbaan Spaarnwoude en daar Ad Wessels als mentor gehad. Vanuit mijn werkzaamheden voor de NGF en het promoten van GirlzGolf kwamen de instructie filmpjes voor het 9-Stappenplan ook op mijn pad.

Na een tijd de focus te hebben gehad op onze winkel Zero Sixteen in Beverwijk, waar ik ook nog 3 dagen blijf werken, bleef lesgeven altijd aan me trekken, en nu, met Sander en het pro team is het moment daar om weer les te kunnen geven, en nog op Houtrak ook...!

Op donderdag en zaterdag geef ik lessen. U kunt de lessen, net als bij de andere professionals eenvoudig inplannen, in de online lesagenda, maar via email en telefoon ben ik ook bereikbaar.

Ik wens iedereen een fantastisch mooi, gezellig en sportief golf jaar!!!

Met sportieve groet,

Elles van der Meij

Houtrak Golf Academy
PGA Holland Golfprofessional A
M. +31 (0) 6 2321 19833
E. elles@houtrakgolfacademy.nl