Golfclub Houtrak

{alt_text}

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Vriendendag 2019

Binnen het kader van de clubweek zal op woensdag 4 september de jaarlijkse Vriendendag worden georganiseerd. Alle heren clubleden kunnen daarvoor als teampartner een vriend van buiten de club introduceren.

De wedstrijdvorm is Fourball Betterball Stableford. De introducé moet minimaal een handicap van 54 hebben; er wordt evenwel gespeeld van een maximale handicap van 28.

Vanaf 10:30 uur is er ontvangst met koffie en om 12:00 uur een all-tee start; iedereen speelt van de blauwe tees. Na binnenkomst van de teams om ca 17:00 uur is er een borrel met hapjes en zal om ca 18:00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. Het aansluitende diner is optioneel en vangt ca 19:00 uur aan.

De kosten inclusief introductiefee voor vriend, doch exclusief diner, bedragen € 40 per team. De kosten van het diner zullen op ca € 25 per persoon neerkomen. De kosten dienen contant aan de wedstrijdtafel te worden voldaan.

Men kan zich hiervoor inschrijven

  • bij voorkeur via het e-golf reserveringsysteem, waarbij de vriend via zijn NGF nummer kan worden opgegeven
  • door een mailtje te sturen met vermelding van naam en NGF-nummer vriend via deze email-link

In beide gevallen ook aangeven het aantal personen dat blijft eten en of men al dan niet gebruik wenst te maken van een buggy van Stichting Handicart.

Het maximale aantal teams is 60, dus wacht niet te lang met inschrijven. De inschrijving sluit vrijdagavond 30 augustus.

Hartelijke groet,
Herencommissie