Golfclub Houtrak

{alt_text}

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Wedstrijdreglement en Clubkamp. MP

Laatste versie van het wedstrijdreglement.

Op de website  onder "commissies – wedstrijdcommissie" kunt u de laatste versie van het wedstrijdreglement vinden. 

In het wedstrijdreglement staat o.a. iets geschreven over de handicapvoorwaarden om deel te nemen aan een wedstrijd. Deze regel hanteren we al geruime tijd en we proberen hierbij een balans te vinden tussen de individuele speler en de rest van het deelnemersveld.

Om aan de voorwaarden te voldoen vragen we van een deelnemer aan een wedstrijd dat hij of zij minstens 3 Qualifying kaarten over de laatste 14 maanden heeft gespeeld. Dit hoeft niet in een wedstrijd, maar mag voor verreweg het grootste deel van leden ook als u 9 holes gaat spelen en daarbij een Q-kaart registreert bij de caddiemaster of gewoon via de zuil in de hal.

Desondanks kan het natuurlijk toch gebeuren dat u een melding krijgt dat e-golf u niet toestaat om zelf in te schrijven voor een wedstrijd. De computer of uw smartphone zal dan vermelden dat u nog niet aan de gewenste voorwaarden voldoet. In veel gevallen is het dan wel mogelijk om mee te doen aan de wedstrijd. Hiervoor moet u dan per mail of via het vermelde telefoonnummer contact opnemen met de wedstrijdleiding die u dan alsnog kan inschrijven.

En u kunt zich inschrijven voor de Clubkampioenschappen MP 2017

Op dezelfde plaats op de website treft u het plaatsingsschema voor de clubkampioenschappen Matchplay aan.

De finales van deze clubkampioenschappen zijn zondag16 juli. Let op! Er wordt een voorronde ingelast (op 8 juli dit jaar) wanneer er meer dan 8 inschrijvingen zijn bij de SuperSenioren dan wel meer dan 16 inschrijvingen bij de Senioren en/of bij de Dames/Heren.
Als u niet mee kunt doen, dan is het zeker leuk om te komen kijken.
Het zal ons niet verbazen als u daar een aantal landskampioenen ziet strijden om het kampioenschap