Golfclub Houtrak

{alt_text}

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Woensdag - zomeravond competitie

De woensdagavondcompetitie voor spelers/sters met een hcp van 15,4 of lager begint op 8 mei 2019 en eindigt op 28 augustus 2019. Ook spelers met een handicap tot 19,0 kunnen meedoen, maar spelen wel met de maximale playing handicap van 20 slagen. We hebben elke woensdag starttijden van 15.12 uur t/m 16.56 uur. We starten om de 8 minuten.            

Er zijn twee klassementen:
Een netto klassement voor stablefordspelers/sters en voor de strokeplayspelers/sters en daarnaast een bruto klassement alleen voor de strokeplayspelers/sters. Bij strokeplay spelen de heren van de witte tees en de dames van de blauwe tees. Speel je liever van een andere tee, dan kan dat, maar dan speel je altijd stableford en doe je alleen mee voor het netto klassement. Bij het inschrijven altijd duidelijk vermelden van welke tee je speelt. Je kunt je vanaf 2 weken van tevoren opgeven via de website of inschrijven in de hal van het clubhuis. Na afloop zelf je score invullen in de computer in de hal, daarna je kaart inleveren bij de wedstrijdtafel en € 3 inschrijfgeld betalen. De prijsuitreiking van de dagprijzen is na afloop van de wedstrijd. Er zijn prijzen voor de netto en bruto scores en voor de neary’s voor de dames en de heren. Voorts zijn er op de slotavond prijzen voor het overall netto en bruto eindklassement.

De commissie bestaat uit Bob Wreesmann (06-64288102) en Anneke Koning (06-51188726).

De woensdagavond wordt o.a. gesponsord door Marianne Kortekaas van Pin High Golfreizen, Raf Rambonnet van Differenza Women’s Wear en Bart Fokke van Pitchfix.

Veel speel plezier.

Namens de Wozac
Anneke Koning en Bob Wreesmann