Golfclub Houtrak


<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws & mededelingen


Zeer Zonnige Zomer Avond Competitie

Een mooie, lange en warme zomer. Met vele gezellige maandagavonden op de Houtrak (en op het terras natuurlijk). En met een gezonde onderlinge concurrentie…. Kortom: een Zeer Zonnige Zomer Avond Competitie!

Op 20 augustus was de laatste competitiewedstijd van de Maandag Zomer Avond Competitie (MaZaC) van 2018. Het hele seizoen hebben we prachtig weer gehad en was het als vanouds bijzonder gezellig. Op deze laatste wedstrijdavond was het nog erg spannend wie er zou winnen. Er waren nog twee kandidaten: Marcel Reijndorp en ik, zei de gek. Het ongelooflijke gebeurde!!?? Als oudste van alle deelnemers werd ik uiteindelijk de winnaar en mocht ik van Evelyne de beker in ontvangst nemen met een dikke kus!!  Zo zie je hoe een golfballetje kan rollen!

Mijn goede score is voor een heel groot deel te danken geweest aan het droge weer, waardoor de fairway erg hard was en de ballen een heel eind doorrolden. De dagwedstrijd op 20 augustus werd gewonnen door Evelyne Rӧben, met Jan Zaal en El Meulman als respectievelijk tweede en derde. Zij kregen de gebruikelijke prijzen van de wedstrijdcommissie.

Bij de afsluiting op maandag 27 augustus kunnen Leny en ik helaas niet aanwezig zijn vanwege vakantie. Dat vinden we erg jammer, maar we hopen dat de traktatie in de baan bij de laatste wedstrijd dat goed heeft gemaakt.

Tot slot een woord van dank aan de commissie: Evelyne, Ton, Wouter en hun assistenten, voor de goede zorgen en de organisatie van de wedstrijden.
Ook dank aan alle deelnemers voor de gezelligheid met elkaar, want daar gaat het uiteindelijk om!

TOT VOLGEND JAAR!!!
Jan Beelen