Nieuwsbrief Houtrak Golf Academy

 

Nieuwsbrief Houtrak Golf Academy juli 2019

Kunt u de nieuwsbrief niet lezen, bekijk dan de online versie

Beste Houtrakkers,

In deze nieuwsbrief leest u wat we in de Academy aan het doen zijn en welke leuke activiteiten er nog aan komen. Ook hebben we nog een leuke tip over hoe u het beste kunt trainen naar de eerstvolgende wedstrijd met de juiste focus!

In deze nieuwsbrief accentueren we de volgende onderdelen:

1. Zomer thema trainingen.
2. Nieuw: De Test van de maand.

Zomer thema trainingen

“Krijg simpele tips en oefeningen specifiek op het spelonderdeel, waar u het kunt gebruiken”

Het is weer lang licht, de banen liggen er goed bij en er kan volop gespeeld worden. Misschien bent u deze zomer vooral gefocust op het spelen van wedstrijden, of wilt u vooral uw handicap verbeteren, of bent u gewoon lekker aan het spelen met familie of vrienden? Hoe dan ook, als u goed speelt is golf leuker, toch? Dat blijft soms een uitdaging, ook al traint u er hard voor. Golf is een allround sport en er is altijd wel een spelonderdeel dat een goede ronde dwarsboomt. Vanuit de Houtrak Golf Academy bieden we daarom deze zomer voor elk spelonderdeel speciale thema trainingen, zodat u heel gericht vooruitgang kunt boeken in uw golfspel.

Hoe het werkt? 

In totaal geven wij deze zomer 15 speciale groepslessen van 1,5 uur, waarbij steeds een specifiek thema centraal staat. In groepjes van maximaal 6 personen doen we verschillende testen en oefeningen en krijgt u in korte tijd simpele handvatten waarmee u gelijk beter leert spelen. Gerichte instructie, beter spelen, meer plezier! 

De kosten per thema les bedragen € 30,- p.p.

Schrijf u in door een email te sturen naar info@houtrakgolfacademy.nl

Lesschema thema lessen:

Swing ijzers en driver:
27-7 om 12:00 uur
11-8 om 12:00 uur
17-8 om 12:00 uur
25-8 om 12:00 uur

Short game rond de green:
20-7 om 12:00 uur
3-8 om 11:00 uur
18-8 om 12:00 uur

Wedges en bunkerslagen:
21-7 om 12:00 uur
4-8 om 12:00 uur
18-8 om 13:00 uur
31-8 om 13:00 uur

Putten:
28-7 om 12:00 uur
10-8 om 12:00 uur
24-8 om 11:00 uur
31-8 om 11:00 uur

Test van de maand

Vanaf deze maand zullen wij als Golf Academy maandelijks een speciale speltest uitzetten op de oefenfaciliteiten van Houtrak. Deze maandelijks wisselende speltest is niet alleen leuk om te doen, u leert ook om specifieke golftechnieken beter te kunnen toepassen op de baan. Iets waar wij als Golf Academy natuurlijk graag bij willen helpen. Voor de maand juli staat er een test klaar voor op de puttinggreen. De beste score van de pro’s is 34 punten. Lukt het u om deze score te verslaan? Veel plezier en succes! Noteer uw score na afloop in het clubhuis op ons leaderbord.

Klik hier voor de training

Wilt u in de tussentijd volgen wat we verder allemaal doen in de Golf Academy?
Volg ons dan ook op Facebook. Tot de volgende keer!


Met sportieve groet,

Sander van Duijn
Floris Vos
Jeroen Germes

Team Houtrak: SKILLS + TRANSFER = PERFORMANCE

Copyright (C) 2019 Golfclub Houtrak. U ontvangt deze mail omdat u lid bent van GC Houtrak. Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan via MijnHoutrak.